Tuesday, 15 October 2013

Selamat Hari Raya AidilAdha ^^


Assalamualaikum. Dah lama rasanya tak berblogging ni. Sedar tak sedar dah nak dekat 4 bulan jadi warga UniKL. Haha :D Seksanya menjadi student nurse hanya nurse je yang tahu. Haha. Tak pun actually, best gila adelahh ^^ Just nak bagitahu, aimi tak aktif dah dengan blog ni sebab kesibukan ke-study-an. Takde masa lapang nak diluangkan kat sini. Segalanya PACK! Tunggu lah habis final exam ni mungkin lega sikit. Tapi alhamdulillah blog ni masih 'hidup' dek kerana korang semua yang masih setia tengok freebies dengan tuto yang aimi sediakan :) Thanks tau ^^v In shaa Allah, aimi akan tambah tuto dengan freebies eh?

Sebelum terlupa, nak ucap selamat hari raya korban. Dekat area taman aimi, 4 ekor tumbang. Korang pulak? And ini lah muka bila seronok nak beraya. Hahaha.

By the road, if nak keep in touch with me. Follow my Instagram (click) | Twitter (click)

Registered Nurse,
Aimi Rahim

2 comments:

Ain Eddihar said...

selamat hari raya :D

Wanie Seuk said...

hyee. anda ditag http://wanieseuk.blogspot.com/2013/02/the-longest-giveaway-ever-by-ain.html dan jom join ga ni http://wanieseuk.blogspot.com/2013/11/topup-giveaway-by-nuna-and-gang.html & http://wanieseuk.blogspot.com/2013/10/cosmic-giveaway-by-le-awesome-trio.html